Містечко «Калинова Слобода» — територія природного затишку і відпочинку

БК «Ярковиця» - створює максимально комфортне середовище для проживання, яке посилює відчуття спокою та безпеки. Сотні сімей вже обрали для життя містечко «Калинова слобода» .

Якщо уважно, квадрат за квадратом, оглянути карту Івано-Франківська, можна знайти один дуже цікавий куточок у передмісті – містечко «Калинова Слобода». Звідси не видно міста, оскільки житловий комплекс розташований серед багаторічних насаджень, а до автобусних зупинок йти пішки всього 5-7 хвилин.

Будівельна компанія «Ярковиця» є першим приватним забудівником, який дбає не лише про своїх мешканців, а і про навколишнє середовище. Розміщення житлових будинків планувалось так, щоб не пошкодити дерева, які вже були на території. Також підприємство відновило два озера, що живляться підводними джерелами. Романтики додає і невелика річка, котра протікає практично через усе містечко. Природний затишок зеленої зони створює необхідний баланс для радісного, безтурботного життя та комфортного відпочинку.

Можна сказати з впевненістю, що у містечку жити не затісно. Щільність забудови містечка «Калинова слобода» на сьогоднішній день є унікальною, тому що забудівник мав на меті не забудувати максимально ділянку багатоповерхівками, а подарувати жителям комфорт, як у самих квартирах, так і в зручності всієї інфраструктури містечка.

З урахуванням різноманітних смаків та уподобань клієнтів компанія «Ярковиця» розробила різні типи ергономічних планувань помешкань, щоб кожен мав можливість тут жити і відпочивати так, як йому подобається.

Продумані архітектурні та конструкторські рішення дозволяють кожному мешканцю знайти на території містечка свій улюблений куточок, де він якнайкраще почуватиметься немов у власному затишному оазисі. Дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, фонтани, вело-доріжки, місця для вигулу собак та інші принади містечка дарують безліч можливостей для приємного та цікавого дозвілля.

У будівництві містечка застосовуються сучасні, довговічні, екологічно перевірені матеріали провідних європейських і вітчизняних виробників. Відчуття природної гармонії та затишку посилюють також і красиві панорамні вікна. Завдяки новим технологіям теплоізоляція стін у квартирах вища, завдяки чому мешканці містечка мають можливість суттєво економити на своїх енерговитратах.

Європейський дизайн, цікавий ландшафт, креативна архітектура, цікаві кольорові рішення фасадів – усі ці та інші менш помітні деталі щодня додають до Вашого життя частинку комфорту й позитивних емоцій. «Життя у «Калиновій Слободі» дійсно схоже на відпочинок» , – діляться враженнями радісні мешканці.