Очима новоселів: «Калинова слобода» зимова у фото

Містечко “Калинова Слобода” – саме те місце, на яке варто звернути увагу, адже тут багото дитячих ігрових майданчиків, спортивних майданчиків, чудове планування квартир, гарне співвідношення ціни та якості.

У Франківську створили таке місце, де можна не перейматися жодними повсякденними клопотами, а просто жити і насолоджуватись життям. Містечко "Калинова Слобода" стало яскравим прикладом вдалого поєднання сучасних архітектурних рішень, забезпечення екологічності та безпеки проживання, умов для відпочинку й дозвілля, спортивної, дитячої, торгівельної інфраструктури, обслуговування будинків тощо.

Цьогорічна зима, яка прийшла неочікувано рано, ще раз довела що у містечку можна цікаво і весело проводити вільний час. Появі снігу найбільше зраділи дітлахи, вже зранку вони разом з батьками бавились в сінжки і ліпили сніговиків.

Зима дуже гарна пора року, вона зачаровує своєю красою. Виходиш вранці на вулицю, а там все блищить, переливається мільйонами діамантів.

"Калинова слобода" - це місце, де люди можуть жити далеко від гамірного мегаполісу і водночас користуватися всіма його вигодами. Завітайте до "Калинової Слободи" та переконайтеся у всіх перевагах цього райського куточку.