В Івано-Франківську шукають ОСББ для участі у «Фестивалі франківських дворів»

Громадська організація "МОЛОДІЖНЕ телеБАЧЕННЯ" запрошує ОСББ міста Івано-Франківська до участі в проекті "Фестиваль франківських дворів 2.0: від навчання — до згуртування".

Проект має на меті підвищення компетентності голів і активістів ОСББ міста Івано-Франківська та за їх сприяння згуртування мешканців багатоквартирних будинків різних районів міста через спільне упорядкування дворів і неформальну комунікацію під час проведення Фестивалю франківських дворів.

 

У рамках проекту передбачено навчання голів і активістів ОСББ міста зі соціального згуртування, фандрейзингу, фінансового менеджменту й інших актуальних для ОСББ питань.

 

Після навчання учасники тренінгу зможуть реалізувати у своєму будинку свято згуртування мешканців. Також буде проведено круглий стіл «ОСББ та місцева влада: як побудувати ефективне партнерство» спільно з головами ОСББ, експертами та місцевою владою.

 

Учасниками проекту можуть бути будь-які ОСББ Івано-Франківська незалежно від часу створення та віку будинку. Усього організатори мають на меті відібрати 25 найактивніших і найвмотивованіших ОСББ міста.

 

Участь у проекті безкоштовна. Витрати на усі заходи, зокрема на проведення свята згуртування мешканців у дворах, покриваються ГО "МОЛОДІЖНЕ телеБАЧЕННЯ" у рамках бюджету проекту.

 

Потенційних учасників просять ознайомитися з проектом на сторінках ГО "МОЛОДІЖНЕ телеБАЧЕННЯ" (https://www.facebook.com/molodigne/) та "Фестиваль франківських дворів" (https://www.facebook.com/CourtyardsFestival/) у мережі Facebook та обов’язково заповнити і надіслати реєстраційну форму (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuSMq7SvolL6SoqZpBi4j48xcALUjjNcC7Nal6x0HNMhwqrw/viewform).