В Івано-Франківську визначили кращі ОСББ і будинкові комітети

Про підсумки огляду-конкурсу на кращий будинковий комітет, територіальний комітет, краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

 

За перше місце в номінації «Кращий будинковий комітет» - будинковий комітет на вул. Івана Миколайчука, 11 (керівник Ровенко Ольга Іванівна) - в розмірі 4000 грн. та ОСН «Будинковий комітет на вул. Степана Бандери, 12» (керівник Турусова Олена Валентинівна) – в розмірі 4000 грн..

 

За перше місце в номінації «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» - ОСББ «Станіславський дім» на вул. Шевченка, 9 (керівник Починюк Марія Дмитрівна) - в розмірі 10000 грн. та ОСББ «Китайська стіна, 54» на вул. Гната Хоткевича, 54 (керівник Іванюк Оксана Ярославівна) - в розмірі 10000 грн.

 

За проведену роботу щодо залучення мешканців до спільного вирішення питань благоустрою території та утримання будинку нагородити подяками міського голови та грошовими преміями:

- ОСББ «Південне» на бульварі Південному, 33 (керівник Богаченко Ярослав Костянтинович) - в розмірі 5000 грн.;

- ОСББ «Сучасне життя» на вул. Заклинських, 13 (керівник Михайлик Тетяна Ярославівна) - в розмірі 5000 грн.;

- ОК «Житлово-будівельний кооператив «Смерічка» на вул. Івана Павла ІІ, 9 (керівник Король Наталія Семенівна) - в розмірі 5000 грн.;

- ОСББ «Драгоманова, 12» на вул. Драгоманова, 12 (керівник Зембіцька Наталія Анатоліївна) - в розмірі 5000 грн.;

- ОСББ «Арка-вали» на вул. Грушевського, 40 (керівник Заник Дмитро Степанович) - в розмірі 2000 грн..