У Пасічній поруч із автовокзалом хочуть звести багатоквартирний будинок для учасників АТО

Громадська організація «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» отримає у користування ще одну земельну ділянку у мікрорайоні Пасічна.

Ділянка площею 0,4 га знаходиться на вулиці Горбачевського, поруч АС-2. Днями, виконавчий комітет затвердив проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Івано-Франківській обласній спілці учасників та інвалідів АТО. Її передали у постійне користування для будівництва багатоквартирного житлового будинку учасникам АТО. Тепер це питання буде винесено на розгляд сесії міської ради.

 

За даними кадастрової карти, цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Ділянка на кадастровій карті 

 

Як писало Побудовано в Франківську, за останній рік громадська організація «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» вже отримала від міської ради дві земельні ділянки. Перша із них площею 0,2 га знаходиться в мікрорайоні № 4, на вулиці Хіміків-Тролейбусна (№ 11-а по генплану). Інша земельна ділянка, що займає площу 0,54 га, розміщена неподалік ТЦ «Арсен».

  

Також, у 2016 році, громадська організація отримала дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,16 га в районі вулиць Хіміків-Тролейбусна. У рішеннях міської ради вказано, що земля виділялася для будівництва житла соціального призначення, а також житла для учасників бойових дій, що перебували у зоні АТО.