У Франківську міська рада виділить землю у Пасічній для будівництва житлових будинків інвалідам АТО

Громадська організація «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» може отримати у користування від міської ради ще одну земельну ділянку у мікрорайоні Пасічна.

Мова йде про ділянку площею 0,68 га, в районі вулиць Хіміків-Целевича, яка буде використана для будівництва багатоквартирних житлових будинків інвалідам АТО. Відповідне рішення про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, міська рада прийняла на другому пленарному засіданні 20 січня. 

 

Як писало Побудовано, впродовж минулого року громадська організація «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» вже отримала від міської ради дві земельні ділянки. Перша із них площею 0,2 га знаходиться в мікрорайоні № 4, на вулиці Хіміків-Тролейбусна (№ 11-а по генплану).

 

Інша земельна ділянка, що займає площу 0,54 га, розміщена неподалік ТЦ «Арсен». Більше того, Департамент містобудування, архітектури і культурної спадщини видав громадській організації містобудівні умови та обмеження на будівництво трьох багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення, де передбачено виділення квартир для учасників антитерористичної операції.

 

Також, у 2016 році, громадська організація отримала дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,16 га в районі вулиць Хіміків-Тролейбусна.