У пам'ятці архітектури в середмісті Франківська замінять проводку


У вівторок, 28 січня в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

 

Серед іншого, депутати обговорили питання про "Виконання регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна 2017 - 2019 років", інформує Бліц-Інфо.

 

Директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна Віталій Костишин розповів, що впродовж двох років підприємство проводили різноманітні ремонти, встановлювало котли опалення та інше.

 

Натомість голова комісії Остап Дзеса поцікавився долею будинку на вулиці Незалежності, 5.

 

На це Віталій Костишин відповів, що влітку заплановано провести заміну кабелів електропостачання. Комунальники вже отримали технічні умови на ці роботи.

 

"Там знаходяться політичні партії, але вони не готові платити за опалення. Зараз його там просто немає", - зауважив Костишин. Водночас депутати вважають, що будинок потрібно відремонтувати.

 

"Це пам'ятка архітектури місцевого значення. Вона так і проситься, щоб її відремонтувати. Це серце місце, а виглядає дуже погано", - вважає Остап Дзеса.