У Франківську зведуть багатоповерхівку для працівників прокуратури

У грудні минулого року прокуратура Івано-Франківської області звернулася до міської ради з прохання виділити їм землю під житлову забудова. Розташування ділянки більш ніж вигідне - поруч школа та великі торгові центри, а по сусідстві ще й стадіон «Рух» із міським парком.  

У березі 2017 року міська рада затвердила проект землеустрою щодо відведення обласній прокуратурі земельної ділянки площею 0,16 га на вулиці Гетьмана Дорошенка, поруч будинку № 22-а.

 

Землю передали у постійне користування для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку для працівників органів прокуратури області.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

За даними кадастрової карти, вказана ділянка відноситься до земель житлової забудови, а її цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що не суперечить меті будівництва.

 

Вже на початку квітня департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини видав прокуратурі містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку із закладами громадського призначення по вулиці Гетьмана Дорошенка.

  

У документі вказаний десятиповерховий житловий будинок розрахований на 87 квартир.

 

Містобудівні умови та обмеження