Держархбудконтроль позапланово перевірив будівництво по вулиці Мазепи, 144

Начальник управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Олег Семків на сесії міської ради прозвітував про перевірку об’єкта по вулиці Мазепи, 144.

Нагадаємо, кілька тижнів тому депутат міської ради Андріан Волгін прикував себе наручниками до батареї у кабінеті міського голови та вимагав аби влада втрутилась будівництво по вулиці Мазепи, 144. Там ведеться будівництво другої черги готельно-відпочинкового комплексу "Парк-готель", який належить сім'ї народного депутата Юрія Солов'я.

 

З цього приводу відбулося екстрене засідання постійної депутатської комісії Івано-Франківської міської ради з питань містобудування та земельних відносин. Комісія постановила звернутися до управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю з дорученням перевірити законність будівництва по вулиці Мазепи, 144.

 

«За результатами перевірки з’ясовано, що у січні 2015 року замовником будівництва було подано декларацію про початок виконання будівельних робіт. Після перевірки повноти декларація була зареєстрована. Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю перевірило достовірність даних зазначених у декларації. Достовірність даних було підтверджено», - заявив Олег Семків.

 

Посадовець зазначив, що будівництво проводиться на земельній ділянці, яка згідно витягу Держгеокадастру має призначення для будівництва інших будівель громадської забудови.

 

Семків додав, що згідно виданих містобудівних умов та обмежень, даних у 2014 році, за вказаною адресою проводиться реконструкція готелю готельного комплексу з добудовою.