У Франківську за понад 6 млн грн пропонують придбати недобудовану лазню

Місцева влада ніяк не позбудеться довгобуду по вулиці Стефаника, 31. За останні 9 місяців недобудовану будівлю лазні виставляли на торги чотири рази.

Перший аукціон з продажу незавершеного будівництва лазні пройшов у грудні минулого року. Тоді на торги виставлялись єдиним лотом і об’єкт нерухомості, і земля під ним. Початкова ціна становила 8 млн грн. Однак бажаючих викупити довгобуд так і не знайшлося.

 

Останній аукціон з продажу комунального майна відбувся наприкінці липня, і знову безрезультатно.

 

На сайті міськвиконкому з’явилося чергове оголошення про повторні торги. Цього разу на аукціон виставлена сама незавершена лазня, без земельної ділянки. Об’єкт нерухомості має три поверхи, а ступінь готовності ледь перевищує 50%.

 

 Початкова ціна лоту становить 6 306 350,0 гривень.

 

При цьому, об’єкт приватизації продається без збереження спеціалізації. Тобто, новому власнику нічого не заважає замість лазні побудувати, до прикладу, торговий комплекс чи в крайньому випадку багатоповерхівку. Крім того, покупець зобов’язаний завершити будівництво на протязі 3 років.

 

Довідково: Час проведення аукціону: 31 серпня. Кінцевий термін прийняття заяв: 28 серпня включно. За довідковою інформацією звертатися у Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, тел. 53-02-19, 55-21-06