У Франківську приватна фірма отримала землю для встановлення твердопаливної котельні

В Івано-Франківську по вулиці Симоненка підприємство «Енергозбереження ІФ» планує встановити твердопаливну котельну на території ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Івано-Франківська міська рада затвердила ТОВ «Енергозбереження ІФ» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі.

 

Згідно прийнятого рішення, фірма отримала у сервітутне користування терміном на 10 років ділянку за рахунок частини землі, що нині перебуває у користуванні ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго». Тепер у розпорядженні фірми опинилася територія площею 0,22 га, на вулиці Симоненка, 3-а. На ній «Енергозбереження ІФ» збирається встановити модульну твердопаливну котельню.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

За адресою вулиця Симоненка, 3-а розташована земельна ділянка площею 1,48 га. Згідно цільового призначення територія відноситься до земель промисловості. З 2008 року правом постійного користування на неї володіє ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

  

Також міська рада встановила для ТОВ «Енергозбереження ІФ» плату за користування земельним сервітутом у розмірі 1% від нормативної грошової оцінки. А у 2018 році розмір оплати зросте до 3%.

 

Довідково:

За даними аналітичної платформи «YouControl»ТзОВ «Енергозбереження ІФ» отримало реєстрацію у серпні 2016 року. Основний вид діяльності - постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря. Керівник підприємства – Мандюк Костянтин Олегович. Розмір статутного капіталу – 300000,00 грн.