Семеро учасників АТО з Івано-Франківська отримали ключі від своїх квартир


Під час чемпіонату зі змішаних єдиноборств сім'ї семи бійців у рамках проекту "Житло воїнам АТО" і ЖБК "Соціум" від Міська Асоціація учасників АТО отримали ключі від нових квартир.
 

Про це в мережі повідомив один з ініціаторів проекту Василь Андріїв.

 

Власником очікуваної двокімнатної квартири став Янчук Сергій – батальйон «Азов», з серпня 2014 по серпень 2015 року - Маріуполь, Широкино. Батько двох дітей. Власного житла немає.

 

Наступним однокімнатну квартиру отримав Маречко Назарій - боєць 17 та 10 бригад. В зоні АТО майже два роки. Попасна, Авдіївка. Одружений. Проживають з дружиною в квартирі батьків, загалом їх семеро на житловій площі 41 м2.

 

Ще одним щасливим власником омріяної квартири став Козьменчук Василь - боєць 80 бригади, в зоні АТО перебував з квітня 2015 по квітень 2016 років, одружений, проживає з дружиною на орендованій квартирі.

 

Наступним власником однокімнатної квартири за проектом Соціум став Гринів Микола Миколайович – разом з сім’єю проживає в квартирі батьків. Також в квартирі проживає і брат бійця, мама інвалід 2- групи та батько. Брав участь в АТО серпень 2015 року по червень 2016 року.

 

Також тепер власником житла є Ходак Ярослав Володимирович – одружений, батько 2-х донечок. Разом з сім’єю проживає в квартирі батьків, де окрім сім’ї бійця проживають також і батьки, та сестра з сім’єю. Брав участь в АТО 2016-2018 року Авдіївка промзона, Слов’янськ, Краматорськ, Ясинувата.

 

Наступним однокімнатну квартиру отримав Соболевський Роман Володимирович - разом з дружиною, сином та матір’ю проживає у квартирі мами, оскільки власного житла не має. Перебував в зоні АТО травень-червень 2015 року та липень- вересень 2017 року околиці Донецької області.

 

І насам кінець свою площу тепер має Боринець Євген Іванович – боєць, який проживає в квартирі батьків, разом з іншими родичами, а саме батьками, братом, сестрою та її сім’єю. Воював в зоні АТО м.Друшківка 6 місяців, Семегір’я – 2 місяці, Артемівськ, Промзона , Констянтинівка, Краматорськ.

 

"Тепер ці сім’ї мають власне житло!) Протягом цього року це четверте по черговості вручення учасникам АТО житла від міської Асоціації і пятнадцяте протягом трьох років діяльності проекту Загалом це 198 квартир! Щиро дякуємо всім хто підтримує нас, всім хто йде поруч з нами і всім хто вірить у нас!) Ще до кінця року ми продовжимо дивувати і дарувати ще більше квартир нашим Захисникам! Ми з командою продовжуємо втілювати проекти забезпечення житлом наших побратимів. З Богом і Вашою підтримкою рухаємось вперед!", - каже Василь Андріїв.