Рейтинг найдешевших квартир в новобудовах Івано-Франківська


З початку року середня вартість квадратного метра в Івано-Франківську знизилася на 10%. Дешевшають в основному новобудови: забудовникам доводиться знижувати ціни, щоб знайти покупців. А значить, у тих, хто збирав гроші на власну квартиру, з'явився шанс непогано заощадити.

 

Доступна ціна новобудови — це не міф: найбільші забудовники та девелопери зацікавлені в тому, щоб запропонувати клієнтам гідне житло за низькою ціною, пише Побудовано в Івано-Франківську.

 

Співпраця з постачальниками будівельних та оздоблювальних матеріалів, партнерство з провідними будівельними компаніями дозволяє встановлювати низькі ціни на новобудови. Рейтинг найдоступніших житлових комплексів Івано-Франківська допоможе зорієнтуватися в розмаїтті проєктів і цінах на квартири.


 

Однокімнатні квартири

Згідно з інформацією каталогу новобудов ЛУН, в місті 52 пропозиції купівлі однокімнатної квартири в новобудовах. Найдешевша однокімнатна квартира в новобудові Івано-Франківську коштує 293 тисячі гривень. Її площа 45 «квадратів», вона знаходиться в ЖК "Сонячний" у Підпечерах.

 

 

На другому місці рейтингу опинилися дві квартири з однаковою ціною 325 тисяч гривень, площа першої 34 м² і знаходиться в ЖК "Світанковий" по вул. Дем'янів Лаз.

 

Інша має площу 35 м² і розташована на вул. Українських Декабристів, 58 в ЖК Ювілейний.

 

 

Замикає трійку лідерів теж квартири, вартістю 345 тисяч. За ці гроші можна придбати квартиру площею 44 м² в ЖК по вул. Горбачевського, 40б від ifmiskbud.com.

 

Ще кілька доступних варіантів: квартиру площею 36 м² можна придбати в ЖК "Опришівська Слобода" за 354 тисячі гривень.

 

Стільки ж коштує 1-кімнатна квартира в ЖК по вул. Горбачевського від galdvir.com.ua, площею 38 м².

 

Двокімнатні квартири

Найдешевша двокімнатна квартира вартує 390 тисяч гривень. Її площа 60 «квадратів». Знаходиться вона в ЖК "Сонячний".

 

ЖК "Вишневий" пропонує "двушки" на 55 м² за 491 тисячу гривень. Житловий комплекс знаходиться на вул. Декабристів, 45.

 

 

За ці ж гроші можна придбати двокімнатку в ЖК "Опришівська Слобода", площею 50 м².

 

За 505 тисяч гривень можна стати щасливим власником двокімнатної квартири у новобудовах в ЖК по вул. Горбачевського, 40б та ЖК на Німецькому Озері.

 

Трикімнатні квартири

Серед найдоступніших пропозицій трикімнатних квартир фігурують об'єкти, площею від 70 до 85 квадратних метрів.

 

Найдешевший варіант — це 70-метрова квартира, яка обійдеться у 687 тисяч гривень. Це знову ж таки ЖК "Опришівська Слобода".

 

На другому місці «трійок» — 78-метрове житло в ЖК "Вишневий" вартістю 697 тисяч гривень.

 

На третьому — ЖК "Парковий маєток" та ЖК "Парковий". Квартира там, площею в 75 м², обійдеться у 713 тисяч гривень.

 

 

Середня ціна однокімнатної квартири в Івано-Франківську складає 543 тисячі гривень. Мінімальна ціна - 324 000 грн, максимальна - 2 252 747 грн.

 

Двокімнатної - 821 000. Мінімальна ціна - 450 000 грн, максимальна - 2 670 330 грн.

 

Середня трикімнатна коштує 1 116 023. Мінімум - 630 000 грн, максимум - 3 956 044 грн.

 

Вартість залежить від площі приміщення, місця розташування, готовності об'єкта до введення в експлуатацію. Якщо вкласти гроші у ще недобудований будинок вартість квадратного метра значно нижча.

 

Також, щоб купити квартиру в омріяному будинку можна сподіватись на знижку від забудовника. Спеціальні пропозиції дивіться на сайті у розділі акції.