Рейтинг найдешевших квартир травня в новобудовах Івано-Франківська


З початку року середня вартість квадратного метра в Івано-Франківську знизилася на 10%. Дешевшають в основному новобудови: забудовникам доводиться знижувати ціни, щоб знайти покупців. А значить, у тих, хто збирав гроші на власну квартиру, з'явився шанс непогано заощадити.

 

Доступна ціна новобудови — це не міф: найбільші забудовники та девелопери зацікавлені в тому, щоб запропонувати клієнтам гідне житло за низькою ціною, пише Побудовано в Івано-Франківську.

 

Співпраця з постачальниками будівельних та оздоблювальних матеріалів, партнерство з провідними будівельними компаніями дозволяє встановлювати низькі ціни на новобудови. Рейтинг найдоступніших житлових комплексів Івано-Франківська допоможе зорієнтуватися в розмаїтті проєктів і цінах на квартири.

 


 

Однокімнатні квартири

Згідно з інформацією каталогу новобудов ЛУН, в місті кілька 55 пропозицій купівлі однокімнатної квартири в новобудовах.

 

Найдешевша однокімнатна квартира в новобудові знаходиться в ЖК "Світанковий" по вул. Дем'янів Лаз. Її площа 34 м². Ціна — 303 тисячі гривень.

 

 

На другому місці рейтингу опинилась «однушка» в ЖК "Сонячний" у Підпечерах. Коштує вона 315 тисяч гривень, площа — 45 «квадратів».

 

 

Замикає трійку лідерів квартира вартістю 325 тисяч. За ці гроші можна придбати квартиру площею 35 м² в ЖК Ювілейний на вулиці Українських Декабристів, 58.

 

 

Двокімнатні квартири

Найдешевша двокімнатна квартира вартує 420 тисяч гривень. Її площа 60 «квадратів». Знаходиться вона в ЖК "Сонячний".

 

ЖК "Опришівська Слобода" пропонує «двушки» на 50 м² за 482 тисячі гривень. Житловий комплекс знаходиться в мікрорайоні Опришівці.

 

 

За 483 тисячі гривень можна стати щасливим власником двокімнатної квартири в ЖК "Паркова Алея", площею 46 м².

 

Трикімнатні квартири

 

Серед найдоступніших пропозицій трикімнатних квартир фігурують об'єкти, площею від 70 до 80 квадратних метрів.

 

Найдешевший варіант — це 70-метрова квартира, яка обійдеться у 674 тисячі гривень. Це знову ж таки ЖК "Опришівська Слобода".

 

На другому місці «трійок» — 78-метрове житло в ЖК "Вишневий" вартістю 697 тисяч гривень.

 

На третьому — ЖК "Парковий маєток". Квартира там, площею в 75 м², обійдеться у 713 тисяч гривень.

 

 

Середня ціна однокімнатної квартири в Івано-Франківську складає 533 тисячі гривень. Мінімальна ціна - 338 000 грн, максимальна - 2 210 000 грн.

 

Двокімнатної - 878 365. Мінімальна ціна - 377 919 грн, максимальна - 2 814 016 грн.

 

Середня трикімнатна коштує 1 285 530. Мінімум - 632 530 грн, максимум - 4 366 577.

 

Вартість залежить від площі приміщення, місця розташування, готовності об'єкта до введення в експлуатацію. Якщо вкласти гроші у ще недобудований будинок вартість квадратного метра значно нижча.

 

Також, щоб купити квартиру в омріяному будинку можна сподіватись на знижку від забудовника. Спеціальні пропозиції дивіться на сайті у розділі акції.