Інвестиції в нерухомість – надійний спосіб збереження коштів

Знайти правильне русло для інвестування – справа непроста. У світовій практиці найбільш популярними вкладеннями є банківські депозити, цінні папери та нерухомість.

Однак в Україні ситуація дещо інша. Хитка економіка та девальвація нацвалюти призвели до занепаду банківської системи, дефолту багатьох фінансових установ та втрати довіри українців у надійності банківських депозитів. Подібна ситуація спостерігається і на фондових біржах, де ризик втратити придбані активи також достатньо високий.

 

Одним з надійних та перевірених часом шляхів збереження та примноження капіталу є інвестиції в нерухомість. Перевагою в даному випадку є те, що покупець отримує реальний продукт, а не уявну перспективу, – зазначає Аналітичний центр будівельної компанії «Благо».

 

Розмаїття новобудов та проектів дає широкий вибір та можливості для покупця – придбати квартиру/комерційне приміщення у готовому  ЖК або на стадії будівництва, з розтермінуванням чи без, за сприяння державних програм чи шляхом trade in. Забудовники пропонують широкий спектр додаткових послуг у вигляді персональних оглядин майбутнього дому, індивідуального планування (за бажанням клієнта), дизайну інтер‘єру тощо.

 

Придбавши готове приміщення, інвестор може отримувати дохід від здачі в оренду фактично відразу, а терміни окупності такої інвестиції максимально короткі. Залежно від типу нерухомості терміни будуть різні: житловий – 7-9 років, комерційний – від 5 (офісне і торговельне приміщення) до 15 років (готельне та складське).

 

Інвестуючи в проекти на стадії будівництва, можна не лише зекономити 30% вартості, але й перепродати житло за вищою ціною. Важливо врахувати той факт, що будь-який вид нерухомого майна має тенденцію до здорожчання, як і орендні ставки, тому програти від придбання житла фактично нереально.

 

Івано-Франківськ – місто з високим інвестиційним потенціалом, куди стікається прогресивна молодь з усієї України та з-за кордону, щороку впроваджуються нові комерційні ідеї та відкриваються бізнесифраншизи. Тому затребуваність у квадратних метрах лише набирає оборотів. Таким чином, придбавши якісну квартиру чи комерційне приміщення, можна не лише вкладати у власне майбутнє, але й примножити кошти, отримуючи регулярний пасивний дохід.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську можна у ЖК Паркова АлеяComfort Parkмістечко «Соборне»районі Manhattan від будівельної компанії «Благо».