ТОП-5 найпопулярніших новобудов Івано-Франківська в червні


Аналітики порталу "Нерухомість від забудовників" склали рейтинг найпопулярніших комплексів Івано-Франківська.

 

Номінантів оцінювали за такими критеріями: кількість переходів, дзвінків, продажів. Пропонуємо поглянути на рейтинг ТОП-5 найпопулярніших новобудов Івано-Франківська у червні 2020.

 


На першій сходинці розмістився житловий масив Паркова алея, який розташований на березі р. Бистриця Надвірнянська, в затишному місці, неподалік головної транспортної магістралі вул. Незалежності – Тисменицька

 

ДО ТЕМИ: Рейтинг найдешевших квартир в новобудовах Івано-Франківська

 

До особливостей "Паркової Алеї" перш за все можна віднести її місцерозташування. Житловий масив з одного боку достатньо віддалений від щоденного міського галасу, з іншого — автомагістраль стане простим кодом доступу до центральної частини міста всього за 5-10 хвилин.

 

Наразі "Паркова алея" пропонує комфортні квартири у якісних будинках. Так, як будівництво відбувається на новій території, генпланом передбачено дитячі майданчики, зони відпочинку та ігрові майданчики, понад 50% території передбачено під зелені зони.

 

 

Друге місце в рейтингу посідає ЖК Містечко Соборне. Його особливість розташуванні та розміщенню будинків, щор дає можливість спостерігати з усіх будинків неймовірну панораму міста Івано-Франківськ та мальовничі Карпати. Тут зелені насадження та чудова зона відпочинку.

 

Це містечко з ретельно продуманою інфраструктурою, зручними транспортними розв’язками, функціональним зонування території. Містечко «Соборне» органічно поєднує в собі зручності великого міста і затишок та задоволення передмістя.

 

Для наймолодших мешканців містечка встановлено ігрові та спортивні майданчики, а також неподалік є дитячі освітні заклади: Гімназія №1. Екологічна концепція комплексу передбачила і обмежений доступ транспорту на територію та максимально зручне розташування наземного паркінгу.

 

Всі квартири мають зручне зонування: гостьова зона відокремлена від приватної, у квартирах де 2 і більше кімнат передбачено 2 сан вузла. Любителі усамітнення і тиші можуть обрати квартиру із затишним балконом.

 

 

На третьому місці розмістився житловий комплекс Гетьманський — сучасний жилий комплекс комфорт-класу від будівельної компанії «Альянс ІФ», розташований по вул. Хмельницького.

 

Новобудова знаходиться в тихому і затишному районі, подалі від шумних магістралей та постійного потоку міського транспорту. Своєю автівкою до центру міста можна доїхати за якихось 15 хвилин. Якщо у вас немає власного авто, не біда - поруч розташована зупинка громадського транспорту.

 

Також у кроковій доступності від комплексу знаходяться всі необхідні об’єкти соціальної інфраструктури, зокрема: школа №8, дитячий садок №4, торговельні центри, продуктові супермаркети, аптеки, перукарня, фітнес-центр, автомийка, тощо.

 

 

Четверте місце в рейтингу посідає житловий комплекс Comfort Park – ЖК з чотирьох багатосекційних будівель, що утворюють окремі квартали.

 

Технологія, що використовується компанією в ході будівництва ЖК на вул. Хіміків / вул. Целевича, 34 в Івано-Франківську, забезпечує максимальну міцність і довговічність будинків, а матеріали відповідають сучасним стандартам якості й екологічної безпеки. Корпуси мають армований монолітний бетонний каркас, їх стіни викладаються з червоної керамічної цегли.

 

Секції будівель утворюють затишні двори, в яких обладнуються спортивні та дитячі майданчики. Організовуються місця для відпочинку, споруджуються автопарковки для гостей і гаражні бокси. Прокладаються проїзди для спецтранспорту, пішохідні доріжки і тротуари.

 

 

На п'ятому місці в нас житловий комплекс Світанковий, який розташований в спальному одноповерховому районі по сусідству з лісом, ботанічним садом і озером. У радіусі 5 кілометрів відсутні промислові підприємства, а це своєю чергою дозволить мешканцям нашого ЖК «Світанковий» дихати чистим повітрям, якого так бракує у центральній частині нашого міста.

 

Поруч із ЖК «Світанковий» багато соціальних та громадських об’єктів. Також неподалік знаходиться автостанція №2, з якої Ви зможете доїхати громадським транспортом в любу точку нашого міста.

 

До складу ЖК «Світанковий» входять три багатоповерхових будинки, що споруджуються з цегли. Будинки розташовані таким чином, що утворюється спокійний затишний двір, який зорієнтований відкритою стороною на південь – це дозволяє отримувати максимальну кількість світла.