Міськрада оприлюднила проек будівництва двох висоток у районі вулиці Дорошенка

В Івано-Франківську проект житлової забудови поруч міського парку та стадіону "Рух" пройшов процедуру громадських слухань і готовий до винесення на розгляд сесії міської ради.

Проект детального плану території для багатоквартирної житлової забудови в районі вулиць Гетьмана Дорошенка – Сухомлинського опубліковано на сайті міськради у розділі проектів рішень, що можуть бути винесені на розгляд сесії Івано-Франківської міської ради.

 

Дозвіл на розробку ДПТ міськрада надала у кінці липня цього року. Згодом, департамент містобудування архітектури та культурної спадщини провів процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості.

 

Згідно проекту ДПТ, в районі вулиць Гетьмана Дорошенка – Сухомлинського заплановане будівництво двох 10-поверхових багатоквартирних житлових будинки. Новобудова розрахована на 90 квартир. Загальна житлова площа будинку становить 4885,65 м кв.

  

Відзначимо, що територія в районі вулиць Гетьмана Дорошенка - Сухомлинського знаходиться неподалік від центру міста. Поруч гуртожиток №5 від ПНУ ім. В. Стефаника, а у кроковій доступності міський парк ім. Тараса Шевченка та стадіон "Рух".