Програма кредитування житла від Blago developer до 20 років

Компанія “Blago developer” – один з найбільших забудовників у Івано-Франківську, активно співпрацює з державними фондами, що опікуються малозабезпеченими українцями.

Тому черговим кроком у соціальній діяльності компанії стала участь у програмі кредитування житла терміном до 20 років.

 

Детальніше про умови отримання державного кредиту розповів Аналітичний центр blago developer.

 

Отримати пільгове кредитування на новозбудоване житло можуть молоді сім‘ї та одинокі особи віком до 35 років. Умовами для надання довгострокового кредиту є:

 

  • - відсутність власного житла;
  • - реєстрація на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов;
  • - наявність власного нерухомого майна площею не більше 13,65 кв.м.
  • - реєстрація у базі даних про внутрішньо переміщених осіб, які мають нерухоме майно тільки на тимчасово окупованій території.

 

Таким чином, кожна молода сім‘я чи особа, що потребує кращих житлових умов, може стати учасником програми та отримати вигідний кредит, виплачуючи його протягом 20 років. Сума позики залежить від вартості квадратного метра та нормативної площі на кожного члена сім‘ї (21 кв.м на кожного члена сім‘ї + 10,5 кв. м на сім‘ю).

 

Завдяки програмі довгострокового кредитування тисячі українців вже переїхали в омріяну квартиру.

 

Дана програма соціального  кредитування діє у ЖК Паркова Алея, містечко «Соборне» та район Manhattan.

 

Крім цього, компанія «Blago developer» пропонує своїм клієнтам програму безвідсоткового розтермінування виплат до двох років на квартири у всіх ЖК, в тому числі й елітних комплексах.

 

Вважаєте, що квартири біля міського озера не по кишені? Компанія «Blago developer» пропонує варіант здійснення Вашої мрії.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна у ЖК Паркова Алея, Comfort Park, містечко «Соборне», Район Manhattan, комплексі елітних апартаментів Parus від будівельної компанії «Blago developer».