Шестикімнатні квартири в Івано-Франківську

Нерухомість в Івано-Франківську завжди в топі запитів серед містян та приїжджих. А з приходом весни наступає і нова хвиля попиту на первинному ринку, – зазначають експерти.

Проаналізувавши кількість укладених угод за останній рік, Аналітичний центр Blago developer підготував рейтинг найбільш популярного житла за площею та кількістю кімнат.

 

Незмінним лідером в Івано-Франківську є двокімнатні квартири площею до 70м.кв. Їм належить 50-53% продажів. Покупці обирають затишні мікрорайони міста, де житлові комплекси мають власну внутрішню інфраструктуру. Важливим чинником також є зручна транспортна розв‘язка. Тому свої впевнені позиції тримають житлові комплекси, розміщені у мікрорайонах Івано-Франківська: “Містечко Соборне”, “Паркова Алея” та “Comfort Park”.

 

У центральній частині міста двокімнатні квартири також користуються значним попитом. Фаворитом серед 2-кімнатних квартир є житловий район Manhattan.

 

Своєрідний ажіотаж за останні півроку розгорнувся довкола нерухомості бізнес-класу, що будується у центрі міста. Житлові комплекси Main House та Авторський відкривають цілком нове бачення життя у центрі міста, чим і підігрівають цікавість інвесторів.

 

Однокімнатні квартири – популярний сегмент, якому належить 35-38% продажів. Лідерами за попитом стали ЖК “Паркова Алея” та смарт-квартири у сучасному районі Manhattan.

 

На третьому місці – квартири, площею від 80 м.кв. Це трикімнатні квартири у ЖК Паркова Алея, Соборне, Comfort Park, класичних будинках у сучасному Районі  Manhattan.

 

15-17% продажів належить елітним апартаментам площею від 65м.кв. Особливістю елітного житла є локація в елітних комплексах з повною інфраструктурою, вільне планування, неперевершений вид, найвища якість, а у пентхаусах навіть можливість облаштування шести- та семикімнатних квартир. У комплексі елітних апартаментів Parus інвестори мають повну свободу у виборі планування та безліч дизайнерських рішень щодо організації простору у пентхаусах.

 

Отже, статистика твердить про широкий спектр запитів на первинному ринку, а вибір інвестора, зазвичай, залежить від життєвих обставин та пріоритетів. Тому франківські  забудовники мають хороші перспективи для розвитку та можливість виходу на всеукраїнський ринок.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна у ЖК Паркова Алея, Comfort Park, “Містечко Соборне”,  Manhattan, комплексі елітних апартаментів і пентхаусів Parus від будівельної компанії “Blago developer”.