Проект забудови на 136 квартир по вул. Ленкавського,17 винесено на громадське обговорення

В Івано-Франківську на громадське обговорення винесено проект детального плану території для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення на вул. Ленкавського, 17.

Оголошення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості опубліковане у газеті «Західний курєр».

 

Дозвіл на розробку детального плану території Івано-Франківська міська рада надала 21 червня 2018 року. Замовником розроблення містобудівної документації виступає департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини.

 

Згідно опублікованих техніко-економічних показників, на ділянці по вул. Ленкавського,17 передбачено будівництво чотирьох багатоквартирних житлових будинків на 136 квартир. Площа будинків складає – 10 072,22 м кв, площа квартир – 7 356,08 м кв. Поверховість – 9 поверхів.

  

Пропозиції до проекту містобудівної документації приймаються до 26 липня 2018 року в приміщенні департамент архітектури за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 9, поверх 5, кабінет 504.