Перевірка від Побудовано: торговий центр на Дністровській, 5

Проект "Побудовано в Івано-Франківську" розпочинає перевірки об'єктів будівництва обласного центру. Щодня ми публікуватимемо короткий опис наявної містобудівної документації щодо певного будівельного об'єкту. Детальна інформація "Перевірки від Побудовано" буде розміщена на сторінці об'єктів в нашому каталозі новобудов Івано-Франківська. Кожен об'єкт, після перевірки, отримає свій рейтинг надійності за версією інформаційного проекта "Побудовано в Івано-Франківську".

Будівництво торгового центру на території центрального ринку по вул. Дністровська, 5 розпочалося восени минулого року. Станом на сьогоднішній день, будівельники уже звели «коробку» і приступили до облаштування даху.

Земельна ділянка, на якій ведеться будівництво, зареєстрована за адресою вулиця Дністровська, 5. Площа її становить 0,12 га. Згідно даних земельного кадастру, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Земельна ділянка в приватній власності ТОВ «Торговий сервіс». Відповідно, ця фірма є і замовником будівництва торгового центру. Містобудівні умови та обмеження видані 1 липня 2015 року.

Через кілька місяців Держархбудкотроль зареєстрував декларацію на початок будівельних робіт. Згідно даних реєстру, генпідрядником будівництва виступає ПП «Кольян».

Детальніше: будівництво торгового центру по вул. Дністровська, 5