Нове житло: інтер'єр кухні

Купити нову квартиру – лише перший крок з облаштування омріяного комфортного житла. Далі щасливих мешканців чекають клопоти з приводу фінішного ремонту помешкання. Наступним кроком буде інтер’єр нового житла.

Квартира у новобудові дозволяє робити дизайнерський ремонт всіх приміщень «з нуля», враховуючи їх функціональне призначення та загальний стиль інтер’єру квартири.

 


Скажімо, сучасна кухня — це набагато більше, ніж просто місце для приготування їжі. Беззаперечний факт: вона завжди була серцем помешкання, але сьогодні стала ще й основним місцем зустрічей сім’ї та друзів. Сучасний дизайн кухні з новими розробками, фактурами і матеріалами поставив її в центр уваги. Відкрите планування, інтеграція з вітальнею та їдальнею дозволяє не тільки розширити простір, але і зробити кухню значною частиною повсякденного життя.

 

Простора кухня (наприклад, у новобудовах «Кварталу Левада»  площа кухонь сягає 20,5 кв.м.) дає можливість вибрати різноманітні варіанти оформлення:

 


Класичний стиль в оформленні інтер’єру не втрачає своєї актуальності і не виходить з моди. Він підійде тим, хто віддає перевагу стабільності, вірність традиціям і якості матеріалів. Оформлення кухні в класичному стилі дозволить продемонструвати витонченість смаку її господарів та їх підкреслити їх статус.

 


Стиль «авангард» вважається абсолютно протилежним класичному. Він припаде до душі людині з оригінальним смаком і нестандартним мисленням, що воліє свободи і незалежності у всьому. Основну роль в інтер’єрі грає колір. Можна змішувати, поєднувати, комбінувати які завгодно фарби, головне – не переступити межу між яскравістю і вульгарністю.

 

Кольори повинні утворювати органічний ансамбль:

  • скандинавський стиль – це стриманість і простота. Тобто, практично відсутність декору, світлі природні кольори, а також наголос на натуральних матеріалах, насамперед на дереві;
  • стиль «прованс» передбачає використання світлих меблів, вигадливих світильників, кераміки та картин і фотографій на стінах;

  • кухня у стилі «арт-деко» містить інкрустовані меблі з дерева та скла, оббиті натуральною шкірою, вишукані люстри, дорогі фактурні матеріали.


Сучасні інтер’єри кухні часто визначають тон решті помешкання. Будь то мінімалістичні і стильні кухні, які без зусиль вписуються в маленьких приміщеннях, або великі, розкішні гарнітури у просторих квартирах «Кварталу Левада». У будь-якому випадку необхідно використовувати ефективні рішення, що дозволяють створити практичний, функціональний та стильний інтер’єр. На цих трьох китах і тримається весь секрет.

 


Сучасний дизайн кухні повинен відповідати потребам сім’ї, бути досить гнучким і давати змогу легко переобладнати її в стильну зону вітальні для зустрічі з гостями. Красива кухня — це ідеальне поєднання форм і функції.

 

Детальніше про житловий комплекс можна дізнатись: м. Івано-Франківськ, вул. Стуса, 40, або за телефонами: +38 098 155 66 77, +38 066 678 35 83,+38 097 300 01 00.