“Післякарантинна мрія”: ЖК Левада проводить конкурс дитячих малюнків


В рамках програми “Позитиви карантину” ЖК “Левада” проводить творчий конкурс для дітей “Про що ТИ мрієш після закінчення карантину”.

 

Карантин – не час для смутку, це час для розвитку та творчості! Намалюйте свою мрію, та вигравайте кошти для її втілення.

 

15 квітня ЖК “Левада” оголошує конкурс дитячих малюнків “Про що ТИ мрієш після закінчення карантину”.

 

“Карантин став не дуже приємною несподіванкою для всіх нас! Особливо чутливими до обмежень в період карантину є наші дітки. Адже їм доводиться вчитись в нових умовах. Їм особливо важко зрозуміти, чому вони не можуть погуляти у дворі і пограти зі своїми друзями, піти в кіно на улюблений мультфільм, відвідати дитячі розважальні заходи, “заманити” батьків у торговий центр по дуже бажану іграшку, подорожувати і багато іншого…. Як колись. У зв’язку з цим у діток з’явилося багато вільного часу, тому пропонуємо витратити його з користю і виграти грошовий приз для реалізації своєї “післякарантинної” мрії!”, – відмічають організатори.

 

Конкурс стартує 15 квітня, підбивання підсумків голосування – 20 травня. До участі запрошуються діти всіх вікових категорій.

 

1 місце – ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ на 5 000 гривень. 2 місце  – ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ на 3 000 гривень. 3 місце – ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ на 2 000 гривень

 

Для участі у конкурсі необхідно:

 

  • Намалювати малюнок, який відповідає темі конкурсу;
  • Заповнити анкету учасника і бути мешканцем міста Івано-Франківська або області, мати відповідні документи (для батьків);
  • Завантажити малюнок через сайт https://levada.if.ua/voting/ або надіслати його на електронну пошту levada.if@gmail.com;
  • Запросити друзів підтримали малюнок у відкритому голосуванні на сайті levada.if.ua

 

Переможцем конкурсу стане той, чий малюнок набере найбільше вподобань.

 

Вручення призів відбудеться 22 травня 2020 року у відділі продажу кварталу Левада за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Стуса, 40.