На Пасічній в дворі житлових будинків на місці «особняка» збудують 9-поверхівку

Будівельна компанія «Комерційне підприємство «Стандарт-ІФ» по вулиці Федьковича, 43 планує збудувати 9-поверховий житловий будинок на місці приватного домоволодіння, яке знаходиться в дворі уже існуючої багатоповерхової забудови в мікрорайоні Пасічна.

територія майбутньої забудови

«Комерційне підприємство «Стандарт-ІФ» в 2009 році купило житловий будинок на 75 м2 по вул..Федьковича, 43 в мікрорайоні Пасічна. Пізніше, для обслуговування будинку фірма взяла в оренду 0,10 га комунальної землі. Відповідно, земельна ділянка призначена для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарський будівель і споруд. Проте будівельна компанія готується на місці «особняка» збудувати 9-поверхівку.

вигляд території станом на 2015 р.

Івано-Франківська нещодавно дала дозвіл підприємству «Стандарт-ІФ» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з обслуговування домоволодіння на будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул.Федьковича, 43.

земля на кадастровій карті

Минулого року містобудівна рада погодила проект будівництва на цій ділянці. 1 жовтня 2015 року Департамент містобудування та архітектури представив на розгляд проект багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Федьковича, 43. Згідно проекту, будинок матиме 9 поверхів і розрахований на 36 квартир.

проект майбутнього будівництва

Директором і засновником ТОВ «Стандарт-ІФ» є Волоковецький Степан Михайлович. Заявлений статутний капітал підприємства становить 9 мільйонів гривень.

Компанія «Стандарт-ІФ» раніше була залучена до будівництва пам’ятника Степану Бандері на Європейській площі в Івано-Франківську. За це Степан Волковецький навіть отримав відзнаку міського голови. А в загальноміському конкурсі «Тріумф – 2011» фірма «Стандарт-ІФ» отримала нагороду «Будівельна компанія 2011 року».

проект майбутнього будівництва