На черговій сесії Франківської міської ради депутати розглянуть питання про розробку ДПТ під будівництво багатоповерхівок на Дудаєва, 28

Сьогодні, 1 вересня, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради розглянув питання Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення детального плану території (уточнення положень діючого генерального плану міста Івано-Франківська) для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків на вул. Джохара Дудаєва, 28».

Згідно проекту рішення замовником розроблення містобудівної документації стане Департамент містобудування та архітектури виконавчого комітету, інформує Фіртка.

Департамент повинен забезпечити проведення громадських слухань розробленої містобудівної документації.

Контролюватиме виконання рішення заступник міського голови Олексій Кайда.

За словами в.о. директора Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини Олега Барана, ДПТ розробляють на підставі звернення фірми «Івано-Франківськбуд».

Нагадаємо, в липні цього року, на 6-ій сесії міської ради депутати прийняли скандальне рішення про розробку ДПТ території мікрорайону в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова без попереднього проведення громадських слухань.

Виконавчий комітет одноголосно підтримав таке рішення.