Франківський виконком погодив містобудівні умови для проектування низки об’єктів будівництва


Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради прийняв низку рішень у сфері містобудування.

 

Зокрема, виконавчий комітет погодив містобудівні умови та обмеження для проектування таких об’єктів:

 

1. Комунальному некомерційному підприємству «Центральна міська клінічна лікарня Івано – Франківської міської ради» для реконструкції відділення екстреної медичної допомоги з добудовою на вул. Гетьмана Мазепи, 114 у м. Івано – Франківську.

 

2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Цегельник» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку із закладами оздоровчо – реабілітаційного призначення на вул. Гетьмана Мазепи, 160 у м. Івано – Франківську.

 

3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Веста – Електро» для реконструкції будівлі складу з добудовою та надбудовою на вул. Промисловій, 29 у м. Івано – Франківську.

 

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Гараж ІФ» для нового будівництва гаражів на вул. Надрічній, поруч гаражно – будівельного кооперативу № 8 у м. Івано – Франківську.

 

5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно – будівельна компанія «Вертикаль» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку (№ 1 згідно генплану, № 14 згідно детального плану території) на вул. Фізкультурній, 27 у с. Крихівці.

 

6. Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно – будівельна компанія «Вертикаль» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку (№ 2 згідно генплану, № 15 згідно детального плану території) на вул. Фізкультурній, 27 у с. Крихівці.

 

7. Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно – будівельна компанія «Вертикаль» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення (№ 1 згідно генплану, № 17, № 18 згідно з детальним планом території) на вул. Фізкультурній, 27 у с. Крихівці.

 

8. Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно – будівельна компанія «Вертикаль» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення (№ 2 згідно генплану, № 19 згідно з детальним планом території) на вул. Фізкультурній, 27 у с. Крихівці.

 

9. Товариству з обмеженою відповідальністю «Люнер» для реконструкції частини адміністративно – виробничого корпусу з надбудовою адміністративно – офісних приміщень на вул. Євгена Коновальця, 229 у м. Івано – Франківську.

 

10. Фізичним особам – підприємцям для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Короля Данила, 3А у м. Івано – Франківську.

 

11. Фізичній особі для реконструкції квартири № 176 з долученням частини приміщення загального користування (горища) на вул. Яблуневій, 2 у с. Вовчинець.

 

12. Фізичній особі для реконструкції квартири № 4 під торгово – офісні приміщення на бульварі Південному, 29 у м. Івано – Франківську.

 

13. Фізичним особам для реконструкції квартири № 3 з розподілом на дві квартири та долученням частини приміщення загального користування (горища) на вул. Короля Данила, 24 у м. Івано – Франківську.

 

14. Фізичній особі для реконструкції квартири № 1 з добудовою на вул. Йосифа Сліпого, 24 у м. Івано – Франківську.

 

15. Фізичній особі для реконструкції квартири № 142 з долученням частини приміщення загального користування (горища) на вул. Тролейбусній, 24 у м. Івано – Франківську.

 

16. Фізичній особі для нового будівництва гуртівні будівельних матеріалів на вул. Тисменицькій, 249Г у с. Угорники.

 

17. Фізичній особі для реконструкції кафе з долученням простору, утвореного при віднесенні частини зовнішньої стіни першого поверху вглибину від лінії фасаду на вул. М. Шашкевича, 6А у м. Івано – Франківську.

 

18. Фізичній особі для реконструкції нежитлового приміщення під індивідуальний житловий будинок з добудовою на вул. Юності, 11Б у с. Микитинці.