Містечко «Калинова Слобода»

Це те місце, на яке варто звернути увагу прихильникам життя в гармонії з природою. Містечко розташоване в екологічно чистій місцевості поблизу Чорного лісу в передгір’ї Карпат.

Житловий комплекс розташований всього в декількох хвилинах ходи від супермаркету «Сільпо» та обладнане двома в’їздами: з вул. Набережна ім. В.Стефаника та з приміського села Крихівці.

Рух автомобілів «Калиновою Слободою» спроектовано таким чином, щоб її мешканці змогли швидко та зручно потрапити у будь-яку частину містечка. Загалом це унікальний проект, який змінює уяву мешканців міста про якісне, зручне та сучасне житло.

Зручною перевагою містечка «Калинова Слобода» є його спортивно-відпочинкова інфраструктура, яка складається з кількох спортивних майданчиків та дитячих зон дозвілля, магазинів, кафе, ресторанчиків, човнової станції та велодоріжок, що компактно розмістилися на території містечка.

Сьогодні повністю завершене будівництво та роботи з благоустрою першої частини «Калинової Слободи», яка уже введена в експлуатацію. Зараз розпочалось спорудження другої черги містечка.

 Квартири на верхніх поверхах за ціною від 6000 грн/м. В ціну входить: система підігріву підлоги, змуровані внутрішні стіни, повноцінні вікна, висока стеля. Ціни на всі квартири не залежать від поверху. Можливе розтермінування платежів.