Квартири від «МЖК Експрес-24» - розумні інвестиції у вигідне житло

«Чи можна придбати якісну нерухомість за помірною ціною?», - питання, яке найбільше цікавить покупців житла. Якщо вкласти гроші у житло на стадії будівництва, то є можливість зберегти кругленьку суму для майбутнього ремонту та купівлі меблів.

Керівник відділу продажів будівельної компанії «МЖК Експрес-24» Наталія Бортник розповіла про вартість квартир та можливості вигідного придбання житла від забудовника.

 

«Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» зараз активно веде будівництво нового мікрорайону неподалік від центрального парку ім.Шевченка в Івано-Франківську. На сьогоднішній день, вартість квадратного метра у зданих будинках більша, ніж у будинках ІІІ черги, яка зараз будується. Тож інвестуючи кошти у нерухомість на стадії будівництва, наші клієнти мають можливість суттєво заощадити», - розповідає Наталія Бортник.

 

Також, за словами керівника відділу продажів будівельної компанії «МЖК Експрес-24», компанія пропонує клієнтам можливість тривалого розтермінування оплати з можливістю гнучкого графіку платежів. А це, зізнаються люди, неабияк полегшує питання купівлі нерухомості.

 

В «МЖК Експрес-24» наголошують, що будівельній компанії вдається встановлювати доступні та конкурентні ціни на житло ще й за рахунок власного інженерно-технічного потенціалу та співпраці з провідними постачальниками будівельних та оздоблювальних матеріалів.

 

Детальну інформацію про об’єкти нерухомості та вигідні умови придбання квартири можна дізнатись в офісі будівельної компанії «МЖК Експрес-24»:

  • м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58
  • Тел: (0342) 77-60-27;
  • Моб: 050 433 14 03;
  • Сайт: www.mgk.if.ua