Будівельну компанію "МЖК Експрес-24" визнали однією з кращих в Україні

Будівельна компанія МЖК Експрес-24, яка на ринку нерухомості з 1996 року, увійшла до переліку кращих компаній України і отримала нагороду «ЛІДЕР РОКУ» в Україні.

Згідно підсумків щорічного загальнодержавного рейтингу, який проводиться серед більш, ніж 315 тис. українських підприємств за показниками фінансово-господарської діяльності, компанія МЖК Експрес-24 стала лідером (посіла перше місце) серед суб’єктів господарювання у Івано-Франківській області. ПЕРЕМОЖНЕ ЗОЛОТО компанія отримала відповідно до Національного бізнес-рейтингу серед ТОП-100 компаній України (у сфері будівництва житлових і нежитлових будівель).

 

Таким чином, будівельна компанія МЖК Експрес-24 підтвердила свою надійність та професіоналізм, здобуті завдяки багаторічному досвіду й довірі понад тисячі сімей — власників квартир. За час свого існування на будівельному ринку (майже 24 років), компанія «МЖК Експрес-24» зводила житло в Івано-Франківську, Калуші, Городенці, Кам’янці-Подільському та Києві.

 

На даний час будівельна компанія веде будівництво 3 повноцінних житлових комплексів у Івано-Франківську та Коломиї:

 

ЖК «Паркове містечко»  – це житло у серці Івано-Франківська (розташоване на вулиці Національної Гвардії у декількох хвилинах від міського парку імені шевченка та центру міста).

 

 

На даний час ведеться будівництво 4 черги з підземним паркінгом та сучасним громадським простором (мультифункціональний стадіон, скейт-парк, BBQ-зона, street workout, сучасний дитячий майданчик, батути, відпочинкові зони), сквером та закритим «італійським» двориком. (здача у середині 2020р.).

 

 

 

Переглянути планування квартир можна на сайті parkove.if.ua .   За деталями звертайтеся у центр продажу (вул. Національної Гвардії 14), а також за телефоном +380 (066) 433 00 65.

 

 

ЖК «Millennium» біля міського озера у Івано-Франківську – це затишок та комфорт міського життя грамотно інтегровані в природу. Однією з особливостей житлового комплексу “ Millennium” є облаштований біля кожного будинку затишний, безпечний та зелений внутрішній двір.

 

Грамотно спроектований простір на прикладі «італійських двориків», де немає місця автомобілям та міському шуму, створює додаткові умови для кращого відпочинку. Відсутність машин дозволить створити особливий екологічно чистий мікроклімат для відпочинку у дворі.

 

Система підземних паркінгів дасть можливість власникам авто не турбуватись про їх збереженість, а система відео охорони подбає про їх безпеку. Родзинкою житлового кварталу стане паркова алея та набережна на малому озері для прогулянок та відпочинку.  Здача житлового кварталу «Millennium» у 2020р.

 

Обрати житло можна на сайті millennium.if.ua за телефоном 066 433 00 61.

 

 

ЖК «Столичний квартал»  у центральній частині м. Коломия. Грамотно спроектований життєвий простір створює виняткові умови для життя та відпочинку на затишній території в центрі м. Коломия: унікальна набережна біля Ткацького озера для неспішних прогулянок, озеленені території з продуманим ландшафтним дизайном для відпочинку, сучасні, надійні, безпечні ігрові майданчики для ваших дітей,  спортивні зони для активного проведення дозвілля, спеціально відведені паркомісця. І все це в поєднанні з якісними та надійними квартирами, у вартість яких вже входить все необхідне.

 

Здача першої черги ЖК «Столичний квартал» планується у середині 2020р. Щоб дізнатися більше, телефонуйте: (050) 433 43 40 (096) 433 43 40 Інформаційний центр: м. Коломия, вул. Шипайла, 38А .

Переглянути плануання квартир на сайті stolychnyi.if.ua

 

Ставши власником квартир від компанії «МЖК Експрес-24» ви обираєте сучасне, комфортне та якісне життя для себе і своєї сім’ї.

 

 

«МЖК ЕКСПРЕС-24»: НАШІ БУДИНКИ — ЦЕ НАШЕ ОБЛИЧЧЯ.

ОБИРАТИ ТОБІ!

 

Щоб дізнатися більше, телефонуйте +380 50 433 1403 або звертайтеся у центральний офіс компанії м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58