Квартал «Виноградний» - якісне та комфортне житло за розумну ціну

Будівельна компанія «Ріел ІФ» пропонує широкий вибір квартир в новому житловому кварталі «Виноградний» у затишному куточку Івано-Франківська.

Поруч із кварталом розташована зручна транспортна розв’язка, школи, дитячий садок, супермаркет «Сільпо» та три автозаправки. А від літньої спеки мешканців «Виноградного» рятуватиме пляжна зона Бистриці Солотвинської, що лежить неподалік.

 

 

Житлові будинки кварталу складаються із 1-, 2- та 3-кімнатних квартир площею від 37 м2 до 85 м2. Кожна з квартир облаштована броньованими та вогнетривкими вхідними дверима, євровікнами з п’ятикамерного армованого профілю, лічильниками газу, електроенергії та води. Також у вартість квартири входить вирівнююча стяжка підлоги, штукатурка стін під рівень та утеплення фасаду пінопластом товщиною 10 cм.

 

 

Окрім того, будівельна компанія «Ріел ІФ» дає своїм клієнтам можливість обрати між підземним паркінгом та гаражними боксами, які є утепленими. Додатково мешканці можуть придбати кладові, що знаходяться між поверхами, або в підвальних приміщеннях.

 

 

Контакти будівельної компанії «Ріел ІФ»:

Адреса: вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх

е-мейл: rielif2017@gmail.com

 

Телефони: (0342) 71 09 09, (050) 433 86 81, (050) 433 45 05