Будівельна компанія «Ріел ІФ» розпочинає святкову акцію до Великодня!

Купіть квартиру від БК «Ріел ІФ» та отримайте у подарунок двохконтурний котел європейськоі марки з монтажем та підключенням до газової системи. Приємним бонусом стане прокладена по всій квартирі електропроводка.

Акція діє за умови стовідсоткової оплати вартості житла. При купівлі квартири у розстрочку, в подарунок тільки котел.

 

Будівельна компанія «Ріел ІФ» відкрита у роботі та гарантує індивідуальний підхід до своїх клієнтів. Компанія зводить житло  у комфортабельному мікрорайоні із зручною транспортною розв’язкою, близькістю до лікарень, шкіл, садочків, торгових центрів та розважальних закладів. У пішій доступності зелені масиви парку ім. Шевченка та міського озера.

  

Втіленням передових технологій будівництва та сучасного європейського стилю став квартал «Виноградний». Фасад будівлі утеплений 10-ти сантиметровим шаром пінопласту та оформлений у м’яких світлих тонах. У житловому комплексу представлені 1-о, 2-ох та 3-ох кімнатні квартири із зручним плануванням.

 

Придбати житло у Кварталі «Виноградний» можна у фіксованій національній валюті. При цьому вартість одного квадратного метра є незмінною до завершення будівництва в заключеному договорі.

 

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх

e-mail: rielif2017@gmail.com 

Телефони: 050 433 86 81, 050 433 45 05, 0342 71 09 09

Сайт: rielif.com.ua