Квартал «Виноградний» – широкий вибір квартир в одному із найзручніших районів Івано-Франківська!

Будівельна компанія «Ріел ІФ» керується принципами якісного будівництва та довіри клієнтів. Завдяки сумлінній роботі уже понад 2000 сімей отримали власне житло.

Своїм клієнтам компанія "Ріел ІФ" пропонує широкий вибір одно-, двох- та трикімнатних квартир із зручним плануванням, що задовільнять вимоги найвибагливіших покупців.

 

Квартал «Виноградний» - це сучасний житловий будинок в екологічному районі міста, подалі від дорожнього смогу, вихлопних газів та щоденного галасу.

 

Зручна транспортна розв'язка дозволяє безперешкодно доїхати в будь-який кінець міста. Розвинена інфраструктура з гіпермаркетом, продовольчим ринком та розважальними закладами створює комфортні умови для проживання. Мікрорайон в повній мірі представлений соціальними об’єктами, зокрема, школами, садочками, медичними закладами та спортивними комплексами. У пішій доступності знаходиться міське озеро із зеленини зонами парку ім. Т. Шевченка.

 

У вартість квартири входить штукатурка стін під рівень, стяжка підлоги, підвід комунікацій, встановлення лічильників води, газу, електроенергії, вогнетривкі двері, енергозберігаючі вікна, швидкісні ліфти та підключення до мережі інтернет. Фасад будинку утеплений пінопластом, товщиною 10 мм. Прибудинкова територія облагороджена зеленими насадженнями та дитячим майданчиком.

 

Для зручності клієнтів компанія "Ріел ІФ" дає можливість обрати між підземним паркінгом та утепленими гаражними боксами. Крім того, додатково можна придбати кладові, що знаходяться між поверхами або в підвальних приміщеннях.

 

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх

e-mail: rielif2017@gmail.com

Телефони: 050 433 86 81, 050 433 45 05, 0342 71 09 09

Сайт: rielif.com.ua