Компанія «Tyco Electronics» задумала побудувати ще один заводу у Франківську

«Tyco Electronics» розглядає можливість розширення виробництва за рахунок будівництва 2-ї черги заводу на території Хриплинської промислової зони.

Принаймні про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив міський голова Руслан Марцінків.

 

Нині на підприємстві працює 900 осіб, а нові можливості дозволять працевлаштувати ще 500, запевняє мер.

 

«Щойно мав телефонну розмову з директором "Tyco Electronics". Зараз керівництво підприємства розглядає питання про будівництво 2-ї черги заводу на території Хриплинської промзони. На сьогодні на "Tyco Electronics" працює 900 осіб, а завдяки новим потужностям зможуть працевлаштувати ще близько 500 людей. Завірив, що місто сприятиме у розширенню виробництва та допомагатиме з дозвільними документами. Нам важливо розширювати підприємства, адже це не тільки нові робочі місця, але й податки до міського бюджету на ремонт та будівництво доріг, дворів, навчальних закладів, спортивних споруд», - йдеться у повідомленні.

 

До слова, на ринку Івано-Франківська підприємство "Tyco Electronics Ukraine Limited" функціонує з 2008 року. Підприємство спеціалізується на виготовленні джгутової провідникової продукції для іноземних автомобілів, серед яких і автомобілі преміум класу.