Асоціація інвалідів просить у міста ділянку під будівництво багатоповерхівки

Цього тижня в Івано-Франківську засідатиме виконавчий комітет, а 26 жовтня відбудеться пленарне засідання сесії міської ради.

Серед питань порядку денного, що винесено на розгляд міськвиконкому є проект рішення «Про розгляд клопотань фізичних і юридичних осіб із земельних питань». Одним із його пунктів громадська організація «Івано-Франківська асоціація інвалідів» просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

Мова йде про ділянку на вул. Тролейбусній,  орієнтовною площею 0,2159 га. Громадська організація просить виділити ділянку для будівництва багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення.

 

У примітках до цього пункту зазначено, що частина вказаної земельної ділянки знаходиться в межах червоних ліній магістральної вулиці. Також на території є споруди, на які не представлено реєстраційних документів.

 

За даними аналітичної системи Youcontrol ГО «Івано-Франківська асоціація інвалідів» зареєстрована два місяці тому в Івано-Франківську. Керівником та одним із засновників організації значиться Федорик Роман Ярославович.

 

Він числиться серед засновників кількох інших організаціq - ГО «Івано-Франківське об’єднання учасників бойових дій, інвалідів війни та сімей загиблих» та ГО «Прикарпатська спілка інвалідів та учасників АТО». Остання раніше зверталася до міської ради з проханням виділити земельну ділянку на вул. Надрічній для будівництва багатоквартирного житлового будинку. Пртеt рішення не отримало підтримки від міської ради.

 

Скрін з Youcontrol