Київ стане місцем зустрічі девелоперів країн Східної Європи та Азії з міжнародними інвесторами

24 листопада в Києві пройде найбільший в Східній Європі і Азії інвестиційний Форум в сфері нерухомості, присвячену стану і перспективам ринків Грузії, Азербайджану, Казахстану, Білорусі, Молдови та України – EEA Real Estate Forum, організований Українським клубом нерухомості (URE Club) спільно з європейським партнером Europaproperty.com.

Сьогодні ринки країн регіону цікаві для міжнародних інвесторів. По-перше, через дефіцит банківського фінансування інвестор може увійти в проект практично на будь-якій стадії, тоді як в Західній і навіть Центральній Європі це можна зробити тільки на початковому етапі, що підходить далеко не для всіх. По-друге, потенційна прибутковість об'єктів нерухомості в Східній Європі і Середній Азії становить близько 10% – проти 2-3% в Західній Європі. При цьому, ряд інвесторів цікавиться регіоном Східної Європи і Середньої Азії в цілому – окремі країни їм цікаві менше.

Детальніше інвестиційні перспективи, а також особливості й можливості кожної країни окремо, будуть обговорюватися в рамках першої дискусійної панелі Форуму в сфері нерухомості країн Східної Європи та Азії.

Друга дискусійна панель буде присвячена туристичним можливостям країн і впливу туристичної галузі на інвестиційну привабливість. Потенціал для розвитку туризму мають всі держави-учасники Форуму, проте певного успіху на туристичному терені поки вдалося досягти тільки Грузії. Як саме та які кроки були зроблені, розкажуть девелопери з цієї країни.

Локальним і глобальним трендам на ринку торговельної нерухомості буде присвячена третя дискусійна панель форуму. Девелопмент торгових центрів, з одного боку, є перспективним напрямком, а з іншого – цей напрям постійно зазнає змін, і для девелоперів важливо відповідати новим запитам покупців.

Житлова нерухомість у ряді країн регіону – Білорусі, Грузії і особливо України – є ключовими напрямками, який розвивається найбільш активно і стабільно. Особливості розвитку цього сегмента в різних країнах і залучення інвестицій в нього обговорять учасники четвертої дискусійній панелі Форуму в сфері нерухомості країн Східної Європи та Азії.

На думку експертів ринку нерухомості, Київ є оптимальною локацією для зустрічі девелоперів країн Східної Європи та Азії з західними інвесторами. А вже у грудні багато інвесторів будуть ухвалювати рішення про вкладення коштів у проекти зі Східної Європи та Азії.

Організатори Форуму – Український клуб нерухомості (URE Club) і EuropaProperty.com.

Партнери заходу – DLA Piper, MK Illumination, NAI Ukraine, Urban Experts, Geos, ProfEstate, European Business Association, British-Ukrainian Chamber of Commerce та Американська торговельна палата в Україні.

Медіа-партнери – 5 Канал, UBR, Перший Діловий, Business Ukraine, Інтерфакс-Україна, Бізнес, Обозреватель, Companion, ЛігаБізнесІнформ, Ділова Столиця, Azernews, СтройОбзор, RealTimes, Invest in Georgia, Бізнес-журнал ДЕЛО, Нерухомість Білорусі, Ukrainian Law Firms, UJBL, ГолосUA, Economy Today та Caucasus Business Week.

Форум в сфері нерухомості країн Східної Європи та Азії пройде 24 листопада в Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Щоб придбати квитки на Форум, зв'яжіться, будь ласка, з Дмитром Кузнецем, d_kuznets@ureclub.com, +38 (044) 227-67-53, +38 (044) 360-51-58.

Для акредитації ЗМІ зв'яжіться, будь ласка, з Наталією Ревою, n_reva@ureclub.com, +38 (044) 227-67-53, +38 (044) 360-51-58 або Лідією Марковою, markova@mprgroup.com.ua, +38 (066) 165 77 87.

 

Більше інформації – www.eeaawards.com