Як зберегти накопичення: придбати нерухомість в Івано-Франківську чи відкрити депозит у банку?

Кожна людина замислюється про майбутнє своє і своїх дітей. Відповідно, актуальним залишаться питання: як же найнадійніше зберегти гроші – покласти їх у банк чи придбати нерухомість. Для всіх, кому це питання не дає спокою, і призначений наш матеріал.

Навряд чи курси валют зможуть похвалитися непохитним становищем у найближчому майбутньому, тримати ж удома зароблене важкою працею небезпечно та невигідно. Відповідно, придбання нерухомості в Івано-Франківську може стати чудовим внеском у майбутнє.

 

Банки заманюють легковірних великими процентами по депозитах, що є чи не найвищими у світі. Проте чи не ризикує при цьому звичайна людина?

  

Ледве не щомісяця ми чуємо, що Нацбанк ліквідував черговий комерційний банк через його неплатоспроможність. Так, кількість закритих за останні пару років фінансових установ сягнула вже понад 70. Чималенька кількість, чи не так? Результат – чергова зневіра у банківській системі як такій. Якщо закривають банк, хто і коли поверне людям вкладені кошти? А як же Фонд гарантування вкладів фізичних осіб? – спитає фінансово грамотна людина. Адже саме він має займатися відшкодуванням коштів, вкладених громадянами у ці проблемні банки. Закон прописує повернення грошей сумою до 200 тисяч гривень, за якими ще доведеться побігати, постояти в чергах, витратити час і нерви. До того ж, суми, що перевищують означені 200 тисяч, повернути ніхто не гарантує.

 

Інвестиції у житлову нерухомість — надійний спосіб захисту заощаджень

От і виходить, що у цій непевній ситуації, яка триватиме невідомо скільки, більш-менш надійним є інвестиції у нерухомість. На сьогодні це більш-менш стабільній сегмент для роботи ваших грошей на перспективу і забезпечене майбутнє. Куплена квартира здатна приносити додаткову копійку у родинний бюджет. Здача квартири в оренду – завжди непоганий та стабільний заробіток. Виросли діти – і завдяки розважливості і мудрості батьків їм буде де жити. Нерухомість в Івано-Франківську – надійне джерело прибутку для Вашої родини.

 

Комерційна нерухомість

Окремо варто сказати про комерційну нерухомість. Офіси, склади, торговельні площі, які здаються в оренду, підняли добробут не однієї людини. Комерційна нерухомість Івано-Франківська – це додаткові і такі завжди потрібні кошти.

 

Спеціалісти стверджують, що оптимальніше рішення – вкладати у нерухомість, як кажуть, «з котловану». Зараз в Івано-Франківську будуються дуже багато житлової та комерційної нерухомості. На етапі будівництва ви витрачаєте мінімальні кошти, а от коли будинок уже зведено, – ціна квадратних метрів зростатиме. Відповідно, той, хто прийняв рішення вдатися до збереження накопичень вкладанням у будівництво, – обов’язково залишиться у виграші. Готову площу, чи то комерційну, чи то житлову, можна здати в оренду, продати, або залишити для себе на перспективу.

 

Всі, хто цікавиться питанням нерухомості в Івано-Франківську, безумовно знають про надійного забудовника будівельну компанію «МЖК Екпрес-24», яка працює на цьому ринку більше 20 років. Тут вам запропонують найбільш надійний на сьогодні спосіб збереження та примноження ваших заощаджень – купівлю житлової та комерційної нерухомості.

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua