Франківський МВК відмовився присвоювати адресу новобудові "Прикарпаття і К"

Міський виконавчий комітет відмовився присвоювати адресу новобудові від скандальної будівельної компанії «Прикарпаття і К» по вулиці Коновальця.

територія забудови

Питання про присвоєння поштової адреси 53-квартирному житловому будинку, замовником якого є товариство з обмеженою відповідальністю «Прикарпаття і К», було в порядку денному міськвиконкому. Багатоповерхівці, згідно проекту рішення, мали присвоїти поштову адресу:  вул. Євгена Коновальця, 110. Проте перед голосування, цей пункт виключили з проекту рішення за пропозицією міського голови Руслана Марцінківа.

новобудова "Прикарпаття і К"

Багатоповерхівку з двома додатковими мансардними поверхами «Прикарпаття і К» збудувало на земельній ділянці поруч будинку №128 по вул.Коновальця. Ця територія площею 0,15 га перебуває в оренді будівельної компанії. Будівницто розпочате у 2012 році.

На сайті будівельної компанії «Прикарпаття і К» цей будинок занесений у розділ «завершені обєкти» за адресою вул. Євгена Коновальця, 110. З цим забудівник, очевидно, поспішив.

сайт Прикарпаття і К

Нагадаємо, будівельна компанія «Прикарпаття і К» є генпідрядник конфліктного будівництва «комплексу апартаментів» по вул.Мазепи, 144 біля центрального міського озера: