В Івано-Франківську незабаром розпочнеться будівництво нового «Кварталу Левада Затишна»

«Левада» – це «зелене намисто» Івано-Франківська, що гармонійно об’єднує кілька житлових кварталів у різних куточках міста з мальовничими краєвидами у безпосередній близькості до рекреаційних зон міста.

Квартал «Левада» – ідеальне рішення для тих, хто не уявляє свого життя без міста, але цінує затишок тихих сімейних вечорів. На сьогодні вже введено в експлуатацію І і ІІ чергу кварталу «Левада» в районі гіпермаркету «Епіцентр» тарозпочато будівництво кварталів «Левада Дем'янів Лаз» і «Левада Затишна» поруч супермаркету «Сільпо» по вулиці Мазепи.

 

 

Особливістю нового «Кварталу Левада Затишна» стане вигідне місце розташування. Тут зручне автобусне сполучення з усіма районами міста. Поруч дитячий садок, три школи, два коледжі, вище професійне училище, аквапарк і «Льодова арена». 

 

 

Розвинена також і соціально-побутова інфраструктура: неподалік бібліотека, відділення дитячої поліклініки, жіноча консультація, лікарня, ринок, супермаркети продуктів, меблів, побутової та електронної тешхніки. У кількох хвилинах ходи розташовані міський парк ім..Шевченка, центральне міське озеро та два стадіони, басейн і різноманітні спортивні майданчики.

 

 

Схема розташування

 

 

Детальніше про житловий комплес можна дізнатись на сайті, або за тел.: +38 098 155 66 77, +38 066 678 35 83, +38 097 300 01 00.