Іванофранківці активно змінюють старе житло на квартири в новобудовах

Дослідження Аналітичного центру будівельної компанії«Благо» засвідчують збільшення попиту на первинному ринку нерухомості.

З метою поліпшення житлових умов, мешканці міста готові попрощатися зі старою квартирою та переїхати у сучасні житлові комплекси, що якісно та технічно випереджають колишні забудови.

 

Адже сучасне будівництво засноване на європейських принципах і стандартах та орієнтується на потреби клієнтів, котрі вимагають функціональності, зручності і комфорту житлового простору, естетики та довершеності у кожній деталі.

 

Для покращення житлових умов в Україні діють державна програма «Доступне житло», а також популярні програми trade in від будівельних компаній. Саме таку програму під назвою «Обміняй «хрущовку» на нову квартиру» в Івано-Франківську запустила будівельна компанія «Благо».

 

Щоб обміняти старе житло, потрібно зателефонувати у відділ продажу та домовитись про зустріч з фахівцем, обрати квартиру в новобудові.

 

Наступним кроком є оцінка ринкової вартості вторинної нерухомості клієнта, визначення різниці від суми. Завершальним етапом є укладання угоди купівлі-продажу.

 

 

Вигода від операції, як зазначає забудовник, у наступному:

• клієнт має можливість швидко продати стару нерухомість без ріелторів та пошуку потенційних покупців;
• експерт встановлює максимальну ринкову вартість квартири;
• покупець доплачує тільки різницю від вартості;
• відсутність ризиків шахрайських операцій;
• компанія покриває всі витрати на оформлення документації.

 

 

Програма обміну старого на нове стала популярною завдяки простоті та безпечності, відсутності посередників, додаткових витрат та часу на продаж вторинного майна.

 

Детальнішу інформацію про те, як обміняти старе житло на квартиру в новобудові, можна отримати в офісі будівельної компанії «Благо», на офіційному сайті blago.if.ua або за номером: +38(050)0714-000.

 

 

БК «БЛАГО» будує в Івано-Франківську: елітний комплекс апартаментів і пентхаусів PARUS, Район Manhattan, Комплекс Comfort Park, Містечко СОБОРНЕ, Житловий масив Паркова Алея, Елітний будинок Royal Hall, Котеджне містечко Franko River Club.