Івано-Франківський готовий частково фінансувати ремонт житлових будинків, що перебувають в управлінні ОСББ

Франківські депутати внесли зміни до «Програми модернізації багатоквартирних житлових будинків міста Івано-Франківська на 2016-2020 роки». 

Зокрема, документ передбачає співфінансування з міського бюджету капітальних ремонтів житлових будинків, які перебувають в управлінні ОСББ.

 

Рішення про включення в програму спіфінансування  буде прийматись комісією, що створена при першому заступнику міського голови Миколі Вітенку. Про це йдеться на сайті комунального департаменту.

 

«Рішення про погодження робіт до виконання, прийняте відповідною комісією за результатами розгляду, є підставою для виконання Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради робіт із капітального ремонту за кошти міського бюджету на умовах співфінансування, відповідно до відсотків, затверджених постійною депутатською комісією з питань бюджету. Співфінансування частки капітального ремонту з міського бюджету здійснюється Департаментом житлової комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради після внесення ОСББ на спеціальний рахунок Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради в повному обсязі частки ОСББ», - йдеться у повідомленні.

 

Виконавець робіт з капітального ремонту визначається Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою через систему Prozorro.