У Франківську трьом дітям-сиротам придбали житло за рахунок державної субвенції

Помешкання були придбані за рахунок субвенції з державного бюджету на придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, повідомляє прес-служба МВК. 

Однокімнатні квартири трьом дітям-сиротам вручили на засіданні виконавчого комітету.

 

Відтепер в однокімнатній квартирі, що знаходиться на вул. Івасюка, 32 мешкатимуть Вітович Анастасія Петрівна(народилась 21.01.1995р.) із донькою Еммою. Анастасія Вітович зараз перебуває у декретній відпустці, самостійно виховує семимісячну доньку Емму, з якою на сьогоднішній день проживають у Будинку нічного перебування на вул. Млинарській, 2а.

 

В однокімнатній квартирі, що знаходиться на вул. Галицькій, 124 мешкатиме Савчин Сергій Олександрович(народився 30.09.1997р.). Раніше Сергій Савчин проживав в одній квартирі з опікуном, в якій зареєстровано дев’ять осіб.

 

У квартирі за адресою вул. Академіка Сахарова, 29 проживатиме Рочняк Анна Петрівна (народилась 06.10.1997р.) Анна Рочняк виросла в дитячому будинку, зараз навчається в Бурштинському торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету. Прописана та проживає у студентському гуртожитку.

 

Усі ці діти-сироти перебували на первинному обліку в службі у справах дітей міської ради та на отримання житла. Рішення про виділення їм житла було прийнято на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.