Франківська влада виставила на аукціон півгектара землі у Пасічній під житлову забудову

У липні в Івано-Франківську пройдуть відразу кілька аукціонів з продажу комунальної землі. Цього разу на торги виставлено  чотири ділянки із різним цільовим призначенням – від земель промисловості до земель житлової забудови.

Першою з молотка піде ділянка площею 0,2691 га по вулиці Гетьмана Сагайдачного, 48-В. Земля відводиться під будівництво складських та виробничих приміщень. Її цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. На аукціон виставлено право оренди ділянки терміном на 10 років. Початкова ціна лоту становить 53 581 грн.

 

 

Наступною йде ділянка на вулиці Макуха, 41, площею 0,1245 га. Її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури, що відносить її до категорії земель промисловості. На аукціон виставлено право власності на ділянку. Початкова ціна лоту – 164 650 грн.

 

 

Ще одна ділянка площею 0,12 га розташована на вулиці Пасічна, напроти будинку №20. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. На аукціон виставлено право купівлі землі для влаштування та обслуговування відпочинкової зони. Початкова ціна лоту – 267 288 грн.

 

 

Земельні торги відбудуться 11 липня, о 10:00 год, за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиці Грушевського,21 каб 311.

 

У цей же день, 11 липня, але вже о 14:00 год відбудеться ще один аукціон, на який виставлена земельна ділянка в мікрорайоні №4 на вулиці Хіміків-Тролейбусна (№7 по генплану). Площа ділянки – 0,5221 га, цільове призначення - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що відносить її до категорії земель житлової забудови. На аукціон виставлено право оренди ділянки на 10 років. Початкова ціна лоту становить 90 790 грн.