У серпні в Івано-Франківську пройдуть земельні торги

На аукціон виставлено відразу три земельні ділянки: одну на продаж, дві для оренди.

Першою у списку лотів є земельна ділянка площею 0,0301 га по вулиці Коновальця, поруч будинку 107. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги (для будівництва стоматологічного центру). На аукціон виставлено право купівлі землі. Стартова ціна лоту складає 303 770 грн.  

Земельна ділянка на кадастровій карті 

 

 

Наступною йде земельна ділянка площею 0,3274 га, що знаходиться за адресою: вулиця Левинського, виробнича зона, ділянка 3. ЇЇ цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. На аукціон виставлено право оренди землі, з використанням її для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги (для будівництва стоматологічного центру). Стартовий розмір річної плати за користування ділянкою становить 67 119 грн.

 

 Земельна ділянка на кадатровій карті 

 

Також на торги виставлено право оренди на земельну ділянку площею 0,1383 га, що знаходиться по вулиці Євгена Коновальця, 264а. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Земля здається в оренду для влаштування тимчасових споруд, без права капітального будівництва. Стартовий розмір річної плати за користування ділянкою становить 19 225 грн.

 

Земельна ділянка на кадастровій карті 

 

Торги відбудуться 20 серпня, о 10:00 год, за адресою : м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, кабінет 311.