Сьогодні у Франкіську пройдуть земельні торги

Міська влада виставила на земельний аукціон право оренди на дві земельні ділянки: одна по вулиці Коновальця, інша у районі вулиці Івасюка.
Першою із молотка піде земельна ділянка площею 0,09 га, що знаходиться по вулиці Євгена Коновальця, 229 (поруч ПВКП «Супутник»). Згідно даних кадастрової карти, її цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. На аукціон виставлено право оренди землі терміном на 10 років, для влаштування автостоянки. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 13 608 гривень.

 

 Ділянка на кадастровій карті 

 

Наступною йде земельна ділянка площею 0,1 га, що знаходиться по вулиці Івасюка, біля садового товариства. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. На аукціон виставлено право оренди землі терміном на 10 років, для влаштування виставкового майданчика (без будівництва капітальних споруд). Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою складає 6969 гривень.

  

 Ділянка на кадастровій карті 

 

Земельні торги відбудуться сьогодні, травня, о 10:00 год, в залі засідань виконавчого комітету міської ради за адресою:    

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, кабінет 311.