Франківська влада виділила 2,5 мільйона гривень на реконструкцію пам'яток архітектури

Про це журналісту Побудовано в Івано-Франківську повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в ексклюзивному інтерв'ю.

За його словами, в бюджеті міста передбачено 2,5 мільйона гривень на реконструкцію "фортечного провулку" біля Бастіону, будинків в центральній частині міста та оглядового майданчика на міській ратуші.

"Почнемо з малого. Якщо минулі роки на це взагалі не виділялися гроші, то ми виділили хоча б якісь кошти. Я розумію, що передбачено не так багато фінансування, але, думаю, що інвестори також будуть зацікавлені і долучаться до робіт. Також треба терміново щось робити із будинок на Площі Ринок, 5. Готель Дністер теж заслуговує отримати гарний вигляд", - говорить міський голова Руслан Марцінків.

Повне інтерв'ю журналіста проекту Побудовано в Івано-Франківську з міським головою Руслан Марцінків про перспективи будівельної галузі в Івано-Франківську, проект нового генплану, новостворене Управління ДАБІ при МВК та будівельні конфлікти - очікуйте згодом на сторінках нашого проекту.

Залишайтеся з нами.