У середмісті Франківська продають приміщення у пам'ятці архітектури


На аукціон через "Прозоро.Продажі" Івано-Франківська міськрада виставила нежитлове приміщення на вулиці Бельведерській, площею – 15,5 м².

 

Будівля, в якій знаходиться об'єкт приватизації, є пам'яткою архітектури місцевого значення, пише Побудовано.

 

Приміщення на першому поверсі будинку, що на Бельведерській, 4 виставили на торги з початковою вартістю у 181 700 гривень.

 

Скріншот з місцеположенням приміщення

 

Розмір гарантійного внеску складає 18 170 грн. Аукціон відбудеться 25 червня 2020 року.

 

Об’єкт приватизації знаходиться в самому центрі міста. Приміщення забезпечені окремим входом, ізольованим від житлової частини будинку. До будинку, в якому знаходиться об’єкт приватизації, є зручний під’їзд та місце для паркування авто.

 

Неподалік знаходяться Бастіон, Івано-Франківський національний медичний університет та Архікатедральний Собор Воскресіння Христового.

 

 

Умови продажу: покупець зобов’язаний: - виконувати норми чинного законодавства України у галузі охорони пам’яток культурної спадщини стосовно об’єкта приватизації, в тому числі: укласти у двомісячний термін після оприлюднення результатів аукціону, але в будь-якому випадку до моменту повної сплати ціни продажу за об’єкт приватизації, з управлінням культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації попередній договір про укладення в майбутньому охоронного договору на пам’ятку (її частину) з викладенням його істотних умов.

 

Також потрібно буде відшкодувати витрати на проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації та рецензування звіту про оцінку протягом 10 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу в сумі 2 450 грн.  на рахунок, який буде вказано в договорі купівлі-продажу об’єкта.