Електронна біржа помилково виставила на продаж франківський аеропорт


Національна електронна біржа опублікувала термінове оголошення про продаж будівлі на вулиці Коновальця. На фото - будівля івано-франківського аеропорту.

 

Опублікували його на сторінці Національної Електронної Біржі, пише Бліц-Інфо.

 

Зазначається, що адміністративне приміщення продається за 5 мільйонів 772 тисяч 916 гривень. Його загальна площа 1 149,8 м2. Адреса — вулиця Євгена Коновальця, 411 А.

 

Втім, до оголошення прикріплена світлина аеропорту. Хоч адреса у нього зовсім інша — вулиця Коновальця, 264 А. Водночас за вказаною адресою розташоване ПАТ "Зелене господарство".

 

Пост викликав бурхливе обговорення у мережі. Франківці обурюються, що продавати аеропорт недоречно, адже туристичне місто не може залишитись без нього. Інші ж жартують, мовляв, "можливо варто прикупити собі".

 

 

До слова, виставив приміщення "Зеленого господарства" на продаж арбітражний керуючий згідно з рішенням суду, щодо відкриття процедури санації.

 

Як відомо, приміщення аеропорту належить обласній раді та передане в концесію ТОВ "Скорзонері", тож апріорі без розірвання договору концесії та рішення обласної ради проданим бути не може.