Іванофранківцям запропонували обрати проект реконструкції аеропорту. ФОТО

У соціальній мережі «Фейсбук» народний депутат Олександр Шевченко запропонував кілька варіантів реконструкції нашого летовища.

За кожен варіант мають проголосувати мешканці. Варіант, який прийдеться найбільше до вподоби іванофранківцям, Олександр Шевченко обіцяє втілити вже цього року.

 

«Цього року планую втілити в життя реконструкцію летовища.  Буде сучасно , гарно і стильно. При цьому ми плануємо  зберегти стиль, у якому аеропорт було створено, бо він гарний», - зазначає народний депутат у соціальній мережі «Фейсбук».

 

Олександр Шевченко зазначив, що спочатку планують оновити фасад летовища, а потім реконструюватимуть приміщення зсередини.

 

 

 

 

 

 

 

 

Аеропорт має дві злітно-посадкові смуги ( на даний момент використовується одна, 2600х45 м.) покриття котрих дозволяє приймати середньомагістральні авіалайнери BOEING 737, A 320, MD 82, вантажні ІЛ 76 та гвинтокрили усіх типів.

 

В приміщені аеровокзалу розташовані два міжнародні сектори для обслуговування пасажирів та бізнес-зал для VIP клієнтів. Невеличке кафе в холі першого поверху запропонує каву або чай за бажанням, безалкогольні напої та легкі закуски. Поблизу аеропорту знаходятсья декілька магазинів, готелі, ресторан, кафе та перукарня.

 

Майновий комплекс “Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ” було передано в концесію ТОВ “Скорзонера” за результатами укладеного в 2010 році договору.