В Івано-Франківську стартувало будівництво містечка "Липки" від БК "Ярковиця". Відео

Новий житловий комплекс «Липки» від будівельної компанії «Ярковиця» – це європейське містечко закритого типу, яке передбачатиме гармонійне поєднання місцерозташування, зручної інфраструктури та комфорту.

Містечко«Липки» від будівельної компанії «Ярковиця» – це європейське містечко закритого типу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, яке передбачає гармонійне поєднання місця розташування, зручної інфраструктури та комфорту. Будівельна компанія «Ярковиця» продумала все до найменших дрібниць, врахувавши найвибагливіші побажання і смаки своїх клієнтів

 

Комплекс налічує 11 корпусів 9-поверхової забудови, площа забудови сягає близько 6 га. Схема розташування будинків передбачає місця для паркування, відпочинкову зону та багату інфраструктуру. Зокрема, тут запроектована і велика кількість зручних лавочок для відпочинку, і майданчики для прогулянок та дитячих забав тощо. Всюди розмістять ліхтарі, які зроблять зручним пересування територією містечка у темну пору доби.

 

Планування квартир здійснено з урахуванням забезпечення найоптимальнішого комфорту і функціоналізму. Немає непотрібної незадіяної площі, усе максимально прораховано і втілено в реальність. Кожна квартира обладнається якісними вхідними дверями українського виробництва, вікнами з двокамерними склопакетами, теплою підлогою. Також підведуть комунікації до лічильників, виконають штукатурні роботи та стяжку під маяк, якісно зроблять сходову з великим холом та перилами з нержавійки.

 

Усі роботи здійснюються кваліфікованими фахівцями, а використані матеріали мають тільки відмінні характеристики і постачаються від надійного виробника з бездоганною репутацією.

 

Купити квартиру у житловому комплексі «Липки» – це насамперед здійснити надійне капіталовкладення у нерухомість і отримати максимум умов і комфорту. Адже будівельна компанія «Ярковиця» продумала все до найменших дрібниць, врахувавши найвибагливіші побажання і смаки своїх клієнтів.

 

 

Купуйте квартиру у ЖК «Липки» і отримуйте все омріяне та навіть трошки більше!

 

З питань продажу квартир звертайтесь за телефоном: 

менеджери у офісі: 098 7773770, 099 7773770

Менеджери на об"єкті: 068 7773770, 0989654738