Євроштахетник металевий – сучасна альтернативна огорожа


Поява серед варіантів огорож металевого штахетника додала домовласникам варіантів вибору та дала змогу облаштовувати домоволодіння за допомогою сучасної конструкції.

 

 

Виглядає огорожа така сучасно, лаконічно та гармонійно, яким би не був будинок чи об’єкт, навколо якого споруджують паркан. Для тих, кого зацікавив  штахетник металевий ціна не є основним фактором вибору, оскільки пріоритет поставлено на якість нової огорожі, її зовнішній вигляд. До того ж ціна на цей вид паркану не є надто високою, вона в доступному ціновому діапазоні.

 

Як виглядає євроштахетник металевий

 

Євроштахетник металевий – сучасна альтернативна огорожа

 

Цей паркан представляє собою конструкцію, в якій штакети закріплені до каркасу, тобто своєрідні планки монтуються на стовпи. Монтаж паркану із подібних складових є простим та не потребує багато часу. З ним може впоратись будь-хто, не лише професійні будівельники.

 

Окрім простоти декоративної, євроштакетник металевий також має просту структуру штакет – це:

 

  • Металева основа із класичної сировини – тонколистової сталі.
  • Захист від корозії у вигляді цинкового покриття.
  • Декоративна складова, яку виконує полімер на поверхні штахет.

 

Не варто перейматися, що така проста будова не зможе забезпечити тривалої експлуатації паркану. Навпаки, все продумано до дрібниць і простий на перший вигляд матеріал демонструє неабияку:

 

  • Міцність. Не деформується, не боїться механічних навантажень та впливу зовнішнього середовища.
  • Довговічність. Слугує паркан з євроштахетника не менше 10 років, а може навіть і двадцять.
  • Естетичність. Виглядає сучасно, але мінімалістично і водночас стильно.
  • Практичність. Може використовуватися як паркан не лише приватних ділянок, але й комерційних, промислових та адміністративних об’єктів.

 

Чому є попит на євроштахетник металевий

 

Євроштахетник металевий – сучасна альтернативна огорожа
  1. По-перше, вже всі стомилися від огорож із профнастилу і хочуть чогось нового. Цим новим і став металевий євроштахетник, він коштує не набагато дорожче, має схожу структуру матеріалу, але виглядає краще – сучасно.
  2. По-друге, вартість будівництва такого паркану виявляться прийнятною навіть для домовласників з обмеженими фінансовими можливостями.
  3. По-третє, за ним легко доглядати, щоб підтримувати функціональність і охайний зовнішній вигляд.

 

Компанія Будстрой теж пропонує своїм клієнтам євроштахетник металевий, як альтернативу огорожі з металопрофілю чи паркану жалюзі. На нашу думку він дійсно вартий уваги, має чудовий виглядає та і слугує без будь-яких неприємних несподіванок для власника паркану.

 

Коли покупець самостійно обирає матеріали для будівництва згідно своїх побажань, шанси на те, що йому сподобається кінцевий результат, суттєво розростають. Будстрой зі свого боку робить все можливе, щоб запропонувати відразу вдалі варіанти продукції та зменшити час на пошук матеріалів. Керуємось побажаннями замовника, пропонуємо лише якісні матеріали і гарантуємо справедливу цінову політику, яка базується на принципі – «ціна відповідає якості».



0 Коментарів - Написати коментар

Коментар